fredag 23 maj 2008

Diverse gott & smått & FISK!

Detta händer nu:

- Jobb på Skara Sommarland för mig och två andra TJAMÖRSK-bloggare, nämligen Grodan och Squant

- SGA är i morgon och tre representanter från Decadence åker till Stockholm imorgon för att vara med, en massa folk från DSU åker dit imorgon fast inte samtidigt

- Spelprojekt II är inne på sin sista vecka och alla är mer eller mindre motiverade


- Redovisning Spelprojekt II kommer att ske nästa fredag och då dyker förhoppningsvis mina föräldrar och syskon upp

- Spel spelas hela tiden, särskilt i sofforna en bit ifrån vårt Spelprojektrum, vilket är irriterande men förståeligt då få designers har mycket att göra en vecka innan redovisningen

, nu hoppas jag att alla läsare(om vi nu har några) av TJAMÖRSK är lite uppdaterade och kan förstå varför det inte har blivit så mycket skrivet på senaste. Hare gôtt /SolSara

onsdag 7 maj 2008

Jobb, jobb och åter jobb...

Jag känner mig lite stressad. Jag har projektarbetet, gamingeye, nordic game conference, kinkysittning, SN magasinet och AGES att hålla reda på. Nästan mer också men det orkar jag inte tänka på just nu. Det har varit intressant att se hur mycket mitt huvud klarar av, men nu vet jag det och nu får alla grejer gärna försvinna. Ska bli skönt efter nästa vecka, då försvinner iaf Kinky och NGC-grejerna.



Blev irriterad idag. Jag avskyr när folk inte litar på mitt omdömme och tycker "jag vet bättre än dig och du har ingen aning om vad du snackar om". Jag har jobbat i över fyra år med ämnet och har fått mycket god kritik på det jag gjort. Bör jag då inte i alla fall få en chans till förtroende i området? Jag tycker det. (Nej det har inte med hemsidan att göra så du kan vara lugn, jag pratar inte om dig. Där vet du mer än jag)

Texten ovan är lite rörig, men jag vill inte nämna några namn eller vad det handlar om, för att inte peka ut någon, hoppas det är OK med er läsare ;)

EDIT* Ingen behöver känna sig träffad, detta handlar om en helt random person och det behövs inte spekuleras i över vem det kan vara. Jag kommer att ha rett ut allt detta med personen senast den 8:e maj 09:00. Personen är inte ond, dum eller menade något illa, denna uttryckte sig bara lite så att jag blev lite ledsen. *EDIT (och nej, denne heter inte Edit)



SGA, stress och... effektivitet? Jag märkte idag att stressen inför SGA idag sådde ett litet frö. Jag tror vi lärde oss väldigt mycket av stressen som kommit nu några dagar innan inlämningen. Vi lärde oss att planera ordentligt, prioritera och verkligen inse vad som är viktigast och hur man kan lägga upp arbete effektivt. Så ut ur den onda stressen så tycker jag att en liten planta om lärdom har börjat växa.


Kinkysittning på fredag och kläderna har kommit! Idag fick jag det sista AVI:t vilket bekräftar att mina kinkykläder är här! Ska klippa mig imorgon så jag passar på att hämta grejerna då ;) YAY! Vad roligt det ska bli! Kinkysittningen = bästa sittningen på året, efter herrsittningen så klart ;)


Annika är inte tjock, hon är mysmullig. Så sa Robert en gång och just nu är det just det enda jag får säga, annars får jag en smäll tror jag. Eller sova i källarn som vanligt ;) Jag får vara lite snäll, men får stå ut med att bli kallad tjock själv, för det är jag väl antagligen. Dock vill jag gärna kalla det "muskler i vila" haha.