lördag 27 september 2008

Slutat på Gamingeye.com

Ja, nu är man inte anställd på Gamingeye.com längre. Det är både skönt och jobbigt. Efter att ja jobbat där i över fyra år så känns det lite weird. Dock är det jävligt skönt eftersom jag Gamigneye på senaste tiden bara gjort mig deprimerad. Nu slipper jag allt skit och kan fokusera på skolan lite mer. Dessutom får jag mer tid för lokaltidningen jag skriver för. Där får jag faktiskt betalt också, något jag aldrig fick på Gamingeye.

Hur som helst, NU ÄR JAG FRI SOM EN FÅGEL!

Läs min hejdå-blogg på www.gamingeye.com om ni vill, den finns under "redaktionsbloggar".

söndag 14 september 2008

Introduktionsveckorna - Hösten 2008

Look, I'm your fadder!








hmm... Tobbe har inte du flickvän?


...aaa!



Olas lilla älskling...






Ordförande Nils Pettersson

...

*Clint Eastwood i vilda västern-musik*











Kårstyrelsen har möte


JÄVLA HÄSTJÄVEL!







Låt mig presentera... LINUS NORDGREN!



... och Conny







Hmm...


HMM?





Jag har några filmer också, men av jag vill ge folk chansen att säga till ifall de inte vill att filmer med dem på ska läggas ut på Youtube. De som vet eller tror att de blivit filmade och inte vill bli utlagda har till 1a oktober att säga till så lägger jag inte ut något, men efter det så blir det YouTube. Skulle någon säga till efteråt så tar jag naturligtvis ned filmerna. De är inte farliga, det är i princip det som är på bilden ovan, fast i filmformat.

lördag 13 september 2008

Hej hejjj

Hej, nu har jag gått med i Bloggen genom Jockes invit. Trevligt att råkas!

Jag
har vanligtvist inte ett särskilt intressant liv då jag oftast sitter framför datorn och jobbar på det ena eller det andra, målar, ritar och läser. Det är därför ni inte lär få ta så stor del av mitt normalliv på bloggen då det knappast ens kan kallas för ett liv till att börja med och lag lär aldrig ha något att skriva om. Men det kommer bli roligt att läsa det ni andra har att publicera.

Istället får jag ljuga ihop något...

***


Idag var jag ute och gick längs med affärerna i centrum då plötsligt jag såg en karp svävande omkring i luften framför mig. Den verkade orolig på sättet den rörde sig, den liksom lirkade sig fram och tillbaka halvt avvaktande och som om den sökte efter något, vände sig om då och då för att speja omkring i hundra graders riktningar. Munnen öppnade och stängde sig var och vartannat samtidigt som luftbubblor smög sig förbi grottöppningen som markerade fiskens ansikte och lyftes mot den gråblå himlen.



Plötsligt tittade han mot mig och överraskad stannade jag upp i mina korta steg. Jag såg mig omkring; Ingen annan hade reagerat på detta fenomen. Var jag den enda som kunde se honom? Var jag hög på något eller, tuggummi kanske? Nåväl, när jag väl råkade i fixerad ögonkontakt med den tyngdlösa firren kunde jag inte vända bort blicken. Han flöt långsamt mot mig och öppnade munnen som gav intrycket av att han ville påbörja ett samtal men då plötsligt...


Dök hundratals karpar upp ur ingenstans och flög förbi mig!
Den ensamma karpen jag hade sett innan försvann bland stimmet och jag får nog aldrig se honom igen för att ta reda på vad det var han hade på hjärtat. När fiskarna väl hade passerat mig och jag vågade titta runt igen fanns det inga spår kvar alls av karparna.

Vad kunde det betyda?

JO ATT JAG HAR DÅLIG OCH CHEESY FANTASI samt inte kan skriva...

God natt.

torsdag 4 september 2008

Choklad!


Jag vann choklad i somras!