måndag 12 april 2010

Silver medalj i fail!

Jahapp! Då kom man sist igen! Förlorade alla matcher, men eftersom deltagarantalet inte var så högt, fick jag silver medalj i C-finalen! :)

Jag och Jun Xi spelade Mixed Doubles där vi fick medaljen på bilden nedan, medan jag och Fredrik spelade Men Doubles och faktiskt vann en match (vilket ironiskt nog resulterade i att vi inte fick medalj. Smart turneringssystem dem har!).

Jag är lika stolt som jag är tjock över denna medalj. Väl presterat!



Jun spelade på lunchrasten så hon hann inte ta emot sin medalj (därav den andra medaljen jag håller i handen).

lördag 10 april 2010

Undersökning: Kast med liten Annika

Här har vi då resultaten för undersökningen angående vem som ni trodde skulle vinna i den kommande olympiska grenen kast med liten Annika:

David Palm
1 (14%)

Hulk Hogan
0 (0%)
Chuck Norris
4 (57%)

The Incredible Hulk
0 (0%)
Bamse (laddad med dunderhonung)
2 (28%)


Totala antalet röster: 7

Här ser vi att det är, inte helt oväntat, Chuck Norris som är den ni tror skulle vinna. Jag måste säga att det var en lite orättvis omröstning i och med att det är få som kan slå Chuck i någonting som är det minsta manligt.

Bamse kom in som tvåa lite otippad. Han är ju faktiskt förbannat stark men han är lite liten så han kan ha lite svårt att få till ett bra kast med den lilla Annikan. Han är också lite för snäll så han kanske skulle vara lite rädd att Annika skulle skada sig. Något som de andra helt skulle se förbi. David för att han vet att Annika studsar bra, Hogan för att han är korkad, Chuck för att han alltid vinner och Hulken för att han är arg.

David, min personliga favorit, kom in som trea. Den enda som man egentligen har sett utöva sporten tidigare. Han hade antagligen haft stor fördel på grund av sin erfarenhet när det kommer till att kasta Annikor. Dock så står han sig lite slätt när det kommer till ren råstyrka mot resten av muskelbergen (möjligt undantag Hogan). Å andra sidan är han faktiskt den enda som antagligen skulle dyka upp på en potentiell tävling vilket skulle resultera i en walk-over-seger för David.

Tack för en otroligt givande omröstning. Tack till alla deltagande.

fredag 9 april 2010

Ägg?

Tjotjim!

När är det brådis! Jag har 6st ägg med bästföredatum som går ut idag och har inga bra idéer vad jag ska göra med dem.

Enbart äggrätter som omelett är inget för mig, och kakor och bakverk har jag ätit tillräckligt av under påsken.

Om någon sitter på ett bra recept eller dylikt får ni gärna dela med er, annars får det bli fläskpannkaka av allting.

Ät gott!

/Mats

torsdag 1 april 2010

Glad Påsk!


Glad Påsk alla :D