I skrivande stund sitter jag och tänker på mat...som vanligt! :) Efter Ölfs inlägg om chokladgrejjen han var på har jag inte kunnat sluta tänka på choooklad!! Trots att min nuvarande kost går ut på inga spannmål och lite kolhydrater har jag, förvånandsvärt, uppfunnit och hittat många goda recepter. Ett tips är en tapas middag med massor av gott som man kan välja från...gud så gott och enkelt festmåltid!
Hetabiffar, ca 8 st
500 g köttfärs (ex blandfärs)
500 g köttfärs (ex blandfärs)
1 dl ajvar relish, stark (valfri styrka)
1 ägg
1 tsk salt
1 krm peppar
Blanda alla ingrediender i en bunke och forma ca 8 st biffar. Stek biffarna i rikligt med smör på medelvärme. Vänd biffarna efter ung. 3 min eller tills köttsaften sipprar upp, vänd biffarna försiktig så att de inte går sönder. Biffarna är klara när köttsaften har sipprat upp.
Itadakimasu
/Mangoraja
/Mangoraja
Måste äta hetabiffar med död-sås!
SvaraRadera