fredag 31 juli 2009

Skövdegänget rollspel!

Tja, tänkte göra ett litet roligt skövdegängrollspel här på bloggen. Har börjat greja lite med karaktärerna, om ni kikar under "redigera inlägg".

Gå gärna in och ändra, lägg till nytt och sånt så slipper jag göra allting själv :P Roligare om alla är med :P Sen är jag lite osäker på alla attributer och så jag satt på folk. Men ölf har MAX i allt, så det ska stämma iaf.

 

Btw, jag kanske kommer dra :(

För övrigt så är det ganska intressant nu vad jag kommer ta vägen. Antingen blir det att jag stannar i Skövde eller så blir det Gibraltar som nått Lead Community Manager. Får se hur det går på intervjun i slutet av Augusti. Kan hända att jag tar jobbet på rekryteringsföretaget och jobbar då hemifrån, men vi får se hur det blir. Beror mest på hur saker och ting sköts och hur seriöst saker är.

torsdag 30 juli 2009

Du är vad djuret heter....

Står det i Aftonbladet. "Vad du döper ditt husdjur till speglar vem du är." Jag hade en ödla som jag döpte till Spottie. Vad säger det om mig?

Vet inte riktigt vad jag ville säga med det här blogginlägget. Ville bara visa att jag finns tror jag. Har för stunden väldigt tråkigt på Pieces där jag praktiserar så jag drar mig för sluta pausa och böja arbeta. Men nu är det nog dags...

onsdag 22 juli 2009

Uppsala!

Min kamera är i Karlstad så jag ska försöka leta rätt på Claes megakamera och plåta lägenheten och omgivningarna lite för att lägga in här på TJAMÖRSK, som borde byta namn till något annat nu när det hela tiden dräller in en massa nya bloggare :D

Annars leker livet så gott det kan när man är arbetslös, letar jobb och kurser och saknar alla gamla vänner från Skövde. Ska skriva lite mer imorgon kanske, undertiden kan ni läsa om Flytt, flyttstädning, flytt och flyttstädning på min blogg.

lördag 18 juli 2009

Omg!

Hur många är det som kommer till gbg näst-nästa helg? :)
Ska bli riktigt kul att se de som kommer iaf. Jag hoppas på att hinna ta tåget på lördag morgon iaf - för fredag hinner jag nog inte med.

Jag har inte hunnit skriva något "omg, byes" inlägg än. Helt enkelt för att det känns så konstigt. Allt har gått så fort, och teoretiskt sett så började jag ju redan flytta och försvinna redan i januari. Så jag antar att min avslutning har gått väldigt successivt till.

Men jag saknar allihopa jättemycket. Tror dock jag saknade alla som mest när jag började pendla mellan malmö och skövde. Hade svårt att hinna med o träffa alla när jag väl var i Skövde - våren gick så himla fort. Som sagt, allt har skett stegvis för mig.

Det har varit fantastiskt i Skövde. Jag har verkligen gillat utbildningen (mycket mer seriös än min gymnasieutbildning som också var en praktisk utbildning) och ni alla underbara vänner som respekterar den man är och ens sysselsättningar. Jag hoppas vi kommer att kunna hålla kontakten och träffas med jämna mellanrum. :) Det skulle jag verkligen uppskatta. You all rock my socks, yeah!

Alla är så klart också välkomna att hälsa på oss i Skåne. Om ni har vägarna förbi så finns det alltid sovplats!

SMÖR! :D

söndag 12 juli 2009

Tjockisar tillbaks från Ungern!

Första dagarna...

...HAGEL OCH KANNIBALER!

Så jäkla kyligt... väder. Nej, men det var MINST 30 grader varmt (ish) varje dag. Ibland upp mot 40 kändes det som. Tur att hotellrummet hade fett najs AC. Den första dagen så tokstormade det. Gatorna var översvämmade, blixten slog ner typ några hundra meter bort och så haglade det i monsunregnet.

 





 

Lite senare i resan!

Sothöneungar, vilket klantarsle han som ramlar ner. Detta är vid båthotellet där vi bodde hela veckan.

Hittade Burger King, så nu kan man säkert få med Nicke till Budapest också ;) De har SVINGOD mat och sånt, men värmen är helt sjuk. Tur att det finns utomhusbad. Min fot på bilden längre ner är höger-incidenten som jag vill kalla det. Min högra fot var helt söndersmulad, medan min vänsterfot var helt oskadd. HUR FAN GÅR DET TILL? Favoriserar skavsårsmonstret höger fot?





 

ÄNNU SENARE I RESAN...

Minkjävlar på en Zoo-butik som slåss som fan. Det ligger en jävel och sover som man knappt ser, men honom slet de ner senare när jag slutat filma, och började puckla på även honom. EDIT: Eller är det en iller? 

 

Den med frisyren är Nicke, gamen är Ölf, Laman är Linda och pingvinen Annika. Bilderna är från Budapest djurpark. Riktigt najs ställe =)





onsdag 1 juli 2009

Sommar Sommar Sommar!

Då var det sommar då med allt som hör till. Som vanligt är jag hemma i föräldrahemmet on the west coast och arbetar i fabriken. Egentligen har det väll hänt en del sen senast, så jag ska försöka sammanfatta det så bra jag kan.

Avslutningsfesten var roligt men sorglig. Kerstins sköldpadda Rolf borde pott tränas.

Fabriken går kasst så jag blev uppsagd. Nu fick jag dock reda på att arbetslivsresursen tänker ge mig 4000kr i bidrag till studiematerial, yay!

Jag går upp snuskigt tidigt (04:45) för att jobba, efter jobbet försöker jag träna, spela spel som ska recenseras, skriva recensioner, sola, äta, sova.

Jag har läst både Män som hatar kvinnor och Den hemliga kocken, både två var rekommendationer och de var bra.

Jag har sett Transformers 2, den var som ettan, fast de bra scenerna var bättre och de dåliga sämre.

I största allmänhet är allting trevligt, förutom det att jag arbetar hela dagarna istället för att vara på stranden, men men...

Snart är det dags för återträff på Liseberg. Hoppas så många som kan kommer.

Nu är det för varmt för att sitta inne. Bye Bye!