måndag 21 januari 2008

Squant!

Sist, men inte minst (men i alla fall kortast?...) är då jag; Karin, men mitt internetalias har varit Karrey så länge jag kan minnas. Min egna personliga blogg kan ni hitta här: http://blog.karrey.com Där skriver jag om allt och inget - oftast mycket pladder om känslor och stress. Ska dock försöka hålla mig rumsren i den här bloggen för allas trevnad. :)

Som alla andra på denna blogg pluggar jag Dataspelsutveckling på Högskolan Skövde. Jag är grafiker och försöker specialisera mig inom animation eftersom det sedan länge varit mitt stora intresse. På sidan om studierna håller jag på med andra projekt: skriver, färglägger & tecknar serier, illustrerar åt andra etc. Lite smått och gott, mest för att få erfarenhet och för att det är roligt. Jag tackar sällan nej till sådant jag gillar att hålla på med (jag försöker lista ut om min multitasking-sida är en av mina bättre eller sämre sidor).

Har ingen aning om vad jag har för roll i den här gruppen men jag vet att jag har den speciella förmågan att vifta på hakan! Det är viktigt. Till skillnad från alla här spelar jag inte speciellt mycket data- och tv-spel. Tråkigt nog har spelandets prioritetsnummer kommit snäppet under min kreativitet, vilket är synd eftersom de egentligen hänger ihop. Speciellt på den här utbildningen. Har ganska många spel till mitt gamla Playstation (1997) och skaffade mig en Nintendo DS förra våren, så än är hoppet inte ute.

Brukar som några andra här posta "dagens" av något. Kanske blir nåt sånt här med, men jag vet inte riktigt än. Vi får se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar